Heeft u vragen? Bel ons gerust: 06 - 19190559

Of stuur een e-mail naar: info@desilverenpeer.nl

Over ons

Over ons

Over ons

De Silveren Peer

De Silveren Peer is er voor alle soorten thee zoals, theezakjes, losse thee, thee-accessoires. Wij leveren een uitgebreid assortiment losse , pure kwaliteitsthee, verpakt thee en aanverwante producten. De thee komt komt onder andere uit: China, Japan, Sri Lanka (Ceylon), India, Taiwan en Zuid-Afrika. Het melangeren wordt nu nog op een andere plek gedaan.

We zijn nog altijd opzoek naar nieuwe producten. Denk je dat je bij onze doelgroep past. Neem dan gerust contact met ons op. Wij leveren ook aan horeca en bedrijven. Wij adviseren je graag.

Per 1 februari 2015 is De Silveren Peer gestart met de verkoop van thee, koffiebonen, accessoires en het organiseren van theeparty's (zie link theeparty) aan huis. Waarom de naam De Silveren Peer. Misschien zoals jullie gezien hebben is mijn naam Goudappel en ooit is als geintje De Silveren Peer ontstaan. Wilt u nu al meer informatie over deze site of De Silveren Peer neemt dan gerust contact op via de telefoon of mail. Laat ook gerust u mening over u thee en/of koffie achter op onze facebookpagina. We zijn de theespecialist van Voorne-putten met onze eigen theesommelier.


Per 1 september krijgen we onze vast plek in Zwartewaal. Wij zullen vanaf half september de 1e vrijdag en de 3e zaterdag van de maand zullen wij open deuren dag organiseren. Je kan dan verschillende theeen komen proeven en kopen. Natuurlijk kunt u ook op afspraak langskomen of onze workshops volgen op onze vast locatie in Zwartewaal vanaf 2 personen. Dus kom gezellig langs


Sonja Goudappel heeft de opleiding theesommelier gedaan en kan u helpen bij u theekeuze. Heb je hier vragen over of wilt je haar uitnodigen voor een vrijblijvend gesprek. Dit kan op onderstaand telefoonnummer of emailadres.

Wat de fudge

Wat de fudge wordt gerund door Daisy van der Knaap. Zij maakt de heerlijkste fudge en taarten voor iedereen. Wat de fudge heeft een pagina op deze website en een facebookpagina. Wilt u meer informatie dan kan je haar mailen op watdefudge@desilverenpeer.nl of bellen op tel:06-12318156


Het is bij ons ook mogelijk om aan bedrijven en restaurant te leveren. Voor een offerte of andere vragen neemt je contact op via onderstaand mailadres.

Wilt je graag een zelf samen gesteld cadeau of wilt u een theeparty dan is het mogelijk om een afspraak maken via onderstaand emailadres.


Wij zijn nog steeds op zoek naar leuke plekjes om te staan, bijv lady's nights, braderieën, markten en ect. Heb je een tips of wil je ons uitnodigen stuur ons dan een mail. Heb je misschien andere tips voor de website. Schroom niet en stuur ons een email.

Wilt u nog iets anders melden of heeft u een tip voor ons. Geeft het aan! 


Alle leveringen uit voorraad worden zo snel mogelijk geleverd. Alle afgebeelden thee zijn per 50 gram.

Onze prijzen zijn inclusief BTW.


De Silveren Peer

Irenestraat 14

3238 XT Zwartewaal

Email:info@desilverenpeer.nl

tel:0619190559

KVK:62481703

btw: 178348090B01