Heeft u vragen? Bel ons gerust: 06 - 19190559

Of stuur een e-mail naar: info@desilverenpeer.nl

Theeparty

Theeparty

Theeparty

Wil je altijd al een Theeparty organiseren voor je familie, vrienden of kennissen. Dan is dit nu je  kans om dat te doen. Een Theeparty is geheel vrijblijvend (gratis). Er zijn geen kosten aan verbonden. Een theeparty is een soort proeverij van verschillende soorten theeën. We hebben onze producten bij ons waardoor je deze thee en accessoires gelijk bij ons kunt kopen. Hebben we het niet bij ons, dan wordt dit opgestuurd naar de gastvrouw. De Gastvrouw krijg een zakje van 50 gram gratis. minimaal aantal personen 6. Dit is mogelijk in het gehele land. Wilt u toch een theeparty alleen bent u niet in de gelegenheid om het bij u zelf te organiseren. . Dagen zijn in overleg voor in het weekend(in overleg buiten Zuid-West Nederland) of in de avond (Alleen Zuid-West Nederland).

 

Ook kunnen we leuke workshop van maken. Voor meer informatie info@desilverenpeer.nl 


Kunt of wilt u niet zelf in de keuken staan voor een theeparty, dan is het ook mogelijk dat wij wat lekkers klaar maken dit tegen een prijs van  €5,00 tot €15,00

€ 5.00 klein assortiment (1 soort taart)

€ 15,00 gemiddeld assortiment ( 2 soorten en iets extra)


Wil je een soort theeparty aan tafel met hapjes en verschillende soorten thee proeven. Dat kan natuurlijk ook. Vanaf 6 personen tot max 10 personen kan je bij je thuis heerlijke thee proeven en hapjes. Daarbij geef ik ook uitleg over thee. dus aarzel niet en neem contact met ons op.

€ 12.00 per persoon